Kaj je RSS?

RSS je spletna tehnologija, s katero ste lahko samodejno obveščeni o temah, ki vas zanimajo. Da bi videli, ali je bil napisan kakšen nov članek ali novica vam ni potrebno spremljati spletne strani: uporabljate lahko tehnologijo RSS, ki vas na to samodejno opozori.

Kako lahko uporabljamo RSS?

Za samodejno obveščanje potrebujete le odjemalca (program) za RSS. Program izpisuje informacije, ki jih pridobi iz raznih kanalov RSS (tematsko razdeljene informacije, npr. novice, razpisi, ...). Po odločitvi za odjemalca RSS se morate odločiti, katere kanale RSS želite pregledovati.

Kako dobimo odjemalca za RSS?

Na spletu je veliko odjemalcev za tehnologijo RSS. Branje kanalov RSS podpirajo brskalniki Microsoft Internet Explorer 7, Mozilla Firefox v obliki "Live Bookmarks", ali z uporabo dodatka Brief in Opera 9. Za branje RSS kanalov lahko uporabite tudi program RSS Bandit ali pa Feedreader in Mozilla Thunderbird. Uporabniki sistema Linux lahko preizkusite program Liferea.

Naši RSS kanaliSeznam RSS kanalov Energetike.NET

Prijava na
EN.NOVICE

Prejemajte brezplačne En.novice - strokovne novice, intervjuje in komentarje. V vašem e-predalu bodo vsako torkovo in četrtkovo jutro, vsak ponedeljek pa lahko prejemate novice o trgovanju z energijo – En.trading news.

Vaš e-mail

SLO SEE & En.Trading news
Podatke bomo uporabili za vodenje baze prejemnikov in interne marketinške raziskave ter jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Več v splošnih pogojih.
×

PRIJAVA NA OBVEŠČANJE O DOGODKIH


Prijavite se lahko na brezplačno obveščanje o posameznem dogodku ali obveščanje na vse dogodke Energetike.NET.E-poštni naslov


Podatke bomo uporabili za vodenje baze prejemnikov in interne marketinške raziskave ter jih ne bomo posredovali tretjim osebam.
Več v splošnih pogojih.
×