O reviji Energetika.NET


Za več informacij o pojavnosti v reviji Energetike.NET se obrnite na Matejo Kegel: #EM#6d6076666e64286c6d6e6f674c68606a627677677d7e7739767c6e#EM# ali 01 40 12 872.

Kakovostne vsebine, zanimivi sogovorniki, bogate reportaže in pomembne informacije so rdeča nit revije Energetika.NET, ki jo pripravljamo v želji nadgraditi našo skrb za naročnike. Revija, ki v povprečju obsega 60 strani, je polna visokokakovostnih vsebin, zaradi svoje specifičnosti in načina distribucije (brezplačna, dostopna vsem naročnikom in drugi zainteresirani javnosti) pa je odličen kanal, ki pelje do najvišjih odločevalcev v javni upravi in slovenskem gospodarstvu. Revija Energetika.NET, ki je tiskana izključno na reciklirnem papirju izhaja v nakladi 2.000 izvodov, je na voljo tudi v elektronski obliki.

Prijava na
EN.NOVICE

Prejemajte brezplačne En.novice - strokovne novice, intervjuje in komentarje. V vašem e-predalu bodo vsako torkovo in četrtkovo jutro, vsak ponedeljek pa lahko prejemate novice o trgovanju z energijo – En.trading news.

Vaš e-mail

SLO SEE En.Trading news
Podatke bomo uporabili za vodenje baze prejemnikov in interne marketinške raziskave ter jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Več v splošnih pogojih.
×

PRIJAVA NA OBVEŠČANJE O DOGODKIH


Prijavite se lahko na brezplačno obveščanje o posameznem dogodku ali obveščanje na vse dogodke Energetike.NET.E-poštni naslov


Podatke bomo uporabili za vodenje baze prejemnikov in interne marketinške raziskave ter jih ne bomo posredovali tretjim osebam.
Več v splošnih pogojih.
×