Nastavitve piškotkov

Več o nas

Začetki in poslanstvo ...

Zametki ideje o poslovnem portalu Energetika.NET segajo v začetek leta 2002. Odpiral se je trg z energijo, pojavile so se nove zahteve za dobavitelje in upravičene odjemalce. Pojavila so se številna vprašanja, ki so kar klicala po vzpostavitvi energetskega informacijskega stičišča.
Poslanstvo Energetike.NET je ažurno pokrivanje področja energetike s poudarkom na energetskem trgu ter rabi energije v industriji.
Naše delo je namenjeno obveščanju širše strokovne energetske javnosti o aktualnem dogajanju doma in v tujini.
Cilj našega dela je stvarno, jasno in tehnično korektno podajanje informacij.

Od 2009 ločeno za jugovzhodno Evropo

Tri leta intenzivnega vlaganja v iskanje lokalnih strokovnjakov izven Slovenije nam je v aprilu 2009 omogočilo, da smo svoje znanje in izkušnje še intenzivneje usmerili na področje JV Evrope in Evropske unije. Na regionalnem portalu v angleškem jeziku več kot 20 sodelavcev iz vrst novinarjev, lektorjev, prevajalcev in energetskih strokovnjakov dnevno pokriva energetsko dogajanje v regiji JV Evrope in širše. Tako je poleg slovenskih vsebin na razpolago še več novic iz lokalnih vrtincev energetskega dogajanja izven Slovenije. Z njimi želimo zapolniti informacijsko vrzel, ki je nastala zaradi izrednega zanimanja svetovnih in evropskih gospodarstev za energetski razvoj jugovzhodne Evrope.

Vaše zadovoljstvo!

Pridružite se rastoči skupnosti partnerjev Energetike.NET. Celotno poslovanje Energetike.NET izhaja iz prav te skupnosti in je vanjo tudi v celoti usmerjeno. Zato med našimi vsebinami ne boste našli komercialnih, rumenih ali drugače motečih vsebin. Pač pa izključno strokovne informacije iz sveta energetike.

Viri financiranja

Vzdrževanje dnevno-informativnega časnika je visok strošek. Kljub temu pa portala ne izpostavljamo komercialnim vsebinam in vplivom. Večina financiranja prihaja s strani poslovnih partnerjev v obliki naročniških razmerij; ostali viri so v manjši meri še:

Izključno takšna struktura financiranja nam omogoča dolgoročno delovanje in ohranjanje želenega nivoja informiranosti naših bralcev.

Ker naročniško razmerje določa tudi število uporabnikov, to je naročnikov z dostopom do vsebin Energetike.NET, kakršnakoli distribucija vsebin naprej neregistriranim uporabnikom ni dovoljena.

 

na vrh
  • Energetika.NET
  • Energetika.NET

Energetika.NET

časnik o energetiki

 

Montel Energetika.NET d.o.o.
Dunajska cesta 10
1000 Ljubljana
Slovenija
tel: 031 609 184

Uredništvo & Prodaja

#EM#757367676a6c75737e664a6e62687c6875657b78753b78726c#EM#

tel: +386 31 609 184

#EM#6d6470706d6d67297b68676a7e69746673517f7c7a61737b7f6b756e6c337d704d#EM#

tel: +386 30 703 328 

Prijava na EN.NOVICE

Prejemajte En.novice – energetske novice, intervjuje in komentarje, ki vas bodo v vašem e-predalu počakale vsak torek in četrtek, ob sredah pa lahko prejemate tudi strokovne novice o trgovanju z energijo v angleščini. Kot prejemnik novic Energetike.NET boste redno obveščeni tudi o aktualnih energetskih dogodkih v Sloveniji in regiji JV Evrope.

Vaš e-mail

SLO SEE & En.Trading news
Podatke bomo uporabili za vodenje baze prejemnikov in interne marketinške raziskave ter jih ne bomo posredovali tretjim osebam. S prijavo na novice ste seznanjeni in se strinjate z našimi Pogoji zasebnosti .
×

PRIJAVA NA EN.NOVICE


Prejemajte En.novice – energetske novice, intervjuje in komentarje, ki vas bodo v vašem e-predalu počakale vsak torek in četrtek, ob sredah pa lahko prejemate tudi strokovne novice o trgovanju z energijo v angleščini. Kot prejemnik novic Energetike.NET boE-poštni naslov


Podatke bomo uporabili za vodenje baze prejemnikov in interne marketinške raziskave ter jih ne bomo posredovali tretjim osebam.
S prijavo na novice ste seznanjeni in se strinjate z našimi splošnih pogojih.
×