Pravna obvestila

Pravni poduk

Vse pravice so pridržane. Obvestilo se nanaša na začetno stran in vse podstrani spletnega portala www.energetika.net in www.energetika.net/see, vključno s stranjo www.energijadoma.si. Informacije in gradiva na elektronskem naslovu www.energetika.net so zaščitene s pravicami intelektualne lastnine družbe Montel Energetika.NET d.o.o. ali družb, katerih vsebine so vključene v www.energetika.net.

Omejitev odgovornosti

Vse informacije in gradiva na www.energetika.net in na www.energijadoma.si so informativne narave. Družba Montel Energetika.NET d.o.o. se bo trudila za najboljše možno delovanje www.energetika.net, vendar ne prevzema nikakršnih odgovornosti in garancij za nemoteno uporabo www.energetika.net. Vsi uporabniki uporabljajo www.energetika.net na lastno odgovornost. Niti družba Montel  Energetika.NET d.o.o. niti katerakoli druga fizična ali pravna oseba, ki je sodelovala pri ustvarjanju, nastanku in izdelavi www.energetika.net ali še sodeluje pri nadgradnjah in novih informacijah in gradivih, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij in gradiv na www.energetika.net ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Družba Montel Energetika.NET d.o.o. tudi ne more biti odgovorna za kakršnekoli poškodbe (vključno tiste, ki jih povzročijo virusi) računalniške opreme, mobilnih telefonov ali katerekoli druge aplikacije, s katero je mogoče dostopati do strani, zaradi vašega obiska strani ali kakršnekoli njene uporabe. Družba Montel Energetika.NET d.o.o. ne more biti odgovorna za nikakršno škodo kakršnekoli vrste, ki bi utegnila nastati zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe www.energetika.net.

Montel Energetika.NET d.o.o. se bo trudila za pravilnost, ažurnost in popolnost podatkov, vsebovanih na teh straneh, vendar ne prevzema nikakršne odgovornosti o njihovi pravilnosti, ažurnosti in popolnosti.

Montel Energetika.NET d.o.o. lahko te strani spremeni kadarkoli in brez predhodnega obvestila in ne prevzema nikakršne odgovornosti za posledice teh sprememb.

Omejitev uporabe informacij in gradiv

Informacije in gradiva, ki so prikazana na tej strani, lahko naložite z mreže za vašo osebno domačo rabo, pri čemer ne smete spreminjati označb avtorskih pravic, drugih obvestil o pravicah intelektualne lastnine ali obvestil o drugih pravicah. Dovoljeno je nalaganje in tiskanje informacij in gradiv z namenom ogledovanja in branja za nekomercialne namene. Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, ponovno objavljanje, spreminjanje informacij in gradiv na www.energetika.net ali njihovo pošiljanje po pošti ter razširjanje na kakršenkoli drug način brez predhodnega pisnega dovoljenja je prepovedano. Prav tako je prepovedana uporaba kateregakoli elementa www.energetika.net za kakršnekoli druge namene, kot za izključno osebno, nekomercialno, domačo rabo.

Montel Energetika.NET d.o.o. ne odgovarja za obliko in vsebino spletnih strani, ki so na kakršenkoli način povezane z www.energetika.net. Pri obisku in uporabi povezanih spletnih strani je odgovornost družbe Montel Energetika.NET d.o.o. za vse primere izključena.

To pravno obvestilo lahko družba Montel Energetika.NET d.o.o. kadarkoli spremeni in je za uporabnike zavezujoče v vsakokratni spremenjeni obliki, zato priporočamo, da jih v primeru uporabe spremljate na teh straneh. Z uporabo te strani ste izkazali in potrdili, da ste seznanjeni z našimi pogoji in da se z njimi strinjate.

Uporaba strani v nasprotju z navedenimi pravili je prepovedana. Uporabnik, ki uporablja strani na način, ki je v nasprotju z navedenimi pravili, je v celoti materialno in odškodninsko odgovoren.

Varstvo osebnih podatkov

Družba Montel Energetika.NET d.o.o. avtomatsko zbira podatke o uporabi teh strani, predvsem podatke, katere strani so največkrat obiskane, koliko obiskovalcev dnevno obišče te strani in koliko časa obiskovalci ostanejo na posamezni strani. Družba Montel Energetika.NET d.o.o. podatke o obiskanosti www.energetika.net uporablja za lastne potrebe.

Uporabnik mora za registracijo razkriti nekatere osebne podatke. Podatkov o naših uporabnikih nikoli ne dajemo v najem, jih ne prodajamo in ne dovolimo, da bi jih uporabila katerakoli tretja oseba.

Piškotki, ki jih uporabljamo, omogočajo, da uporabnik ob ponovnem obisku strani ne potrebuje ponovno nastavljati strani po svojih potrebah. Piškotkov ne uporabljamo v druge namene.

na vrh
 • Energetika.NET
 • Energetika.NET

Energetika.NET

časnik o energetiki

 

Montel Energetika.NET d.o.o.
Šmartinska cesta 152
1000 Ljubljana
Slovenija
tel: 031 673 236

Uredništvo & Prodaja

#EM#757367676a6c75737e664a6e62687c6875657b78753b78726c#EM#

#EM#70736d67656f67476d676f796b687a667b703c7d7161#EM#

alenka samo obraz

Alenka Žumbar Klopčič

Odgovorna urednica in direktorica
email

tel: + 386 31 673 236

Jasna Kofol
Jasna Kofol

Marketing
email

tel: + 386 1 40 12 866Dogodki

#EM#646e656c606e6f476d676f796b687a667b703c7d7161#EM#


Načela in vrednote

 • Osredotočeni na energetiko
 • Zanesljivi in korektni
 • Prisegamo na kakovost
 • Ekskluzivni
 • Okoljsko ozaveščeni
 • Inovativni in ustvarjalni
 • Povezujemo ljudi in ideje
 • Postavljamo trende
 • Širimo znanje

Prijava na
EN.NOVICE

Prejemajte brezplačne En.novice - strokovne novice, intervjuje in komentarje. V vašem e-predalu bodo vsako torkovo in četrtkovo jutro, vsak ponedeljek pa lahko prejemate novice o trgovanju z energijo – En.trading news.

Vaš e-mail

SLO SEE En.Trading news
Podatke bomo uporabili za vodenje baze prejemnikov in interne marketinške raziskave ter jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Več v splošnih pogojih.
×

PRIJAVA NA OBVEŠČANJE O DOGODKIH


Prijavite se lahko na brezplačno obveščanje o posameznem dogodku ali obveščanje na vse dogodke Energetike.NET.E-poštni naslov


Podatke bomo uporabili za vodenje baze prejemnikov in interne marketinške raziskave ter jih ne bomo posredovali tretjim osebam.
Več v splošnih pogojih.
×