Nastavitve piškotkov

Videorazprava Energetike.NET: Državni sekretar na MzI in direktor ACER o energetskih izzivih

Datum: 10.03.2021 Avtor: Alenka L. Klopčič, Tanja Srnovršnik
Videorazprava Energetike.NET: Državni sekretar na MzI in direktor ACER o energetskih izzivihFoto: Energetika.NET

Katere bodo energetske prioritete slovenskega predsedstva EU in kaj o teh prioritetah meni evropska Agencija za sodelovanje energetskih regulatorjev (ACER)? To sta bili uvodni vprašanji nedavne


  • Tor 6°C

  • Sre 13°C

  • Čet 10°C

  • Pet 12°C

Prijava na EN.NOVICE

Prejemajte En.novice – energetske novice, intervjuje in komentarje, ki vas bodo v vašem e-predalu počakale vsak torek in četrtek, ob sredah pa lahko prejemate tudi strokovne novice o trgovanju z energijo v angleščini. Kot prejemnik novic Energetike.NET boste redno obveščeni tudi o aktualnih energetskih dogodkih v Sloveniji in regiji JV Evrope.

Vaš e-mail

SLO SEE & En.Trading news
Podatke bomo uporabili za vodenje baze prejemnikov in interne marketinške raziskave ter jih ne bomo posredovali tretjim osebam. S prijavo na novice ste seznanjeni in se strinjate z našimi Pogoji zasebnosti .
×

PRIJAVA NA EN.NOVICE


Prejemajte En.novice – energetske novice, intervjuje in komentarje, ki vas bodo v vašem e-predalu počakale vsak torek in četrtek, ob sredah pa lahko prejemate tudi strokovne novice o trgovanju z energijo v angleščini. Kot prejemnik novic Energetike.NET boE-poštni naslov


Podatke bomo uporabili za vodenje baze prejemnikov in interne marketinške raziskave ter jih ne bomo posredovali tretjim osebam.
S prijavo na novice ste seznanjeni in se strinjate z našimi splošnih pogojih.
×