InnoEnergy išče nove člane ekipe

InnoEnergy išče nove člane ekipe

Datum: 08. maj 2018

Avtor: Jasna Kofol

Kategorija: Start-up

Tema: Start-up

InnoEnergy, vodilni evropski poslovni pospeševalnik na področju trajnostne energetike, išče nove člane ekipe. Družba ima sedež na Nizozemskem, svoje dejavnosti v okviru spodbujanja inovacij, podjetništva in izobraževanja pa opravlja preko svojih pisarn v Beneluksu, srednji Evropi, Franciji, Nemčiji, na Iberskem polotoku in v Skandinaviji. Trenutno ponuja nove poklicne priložnosti motiviranim, talentiranim in kulturno usmerjenim posameznikom z inovativnim in daljnovidnim pristopom, in sicer za naslednja delovna mesta: direktor pospeševalnika (vodja ustanavljanja podjetij), vodja digitalnega poklicnega izobraževanja, nižji finančni nadzornik, nadzornik tehničnih rešitev (Technical Solution Owner) in višji razvijalec poslov.

Novi direktor pospeševalnika bo deloval v okviru InnoEnergy Central Europe, kjer bo odgovoren predvsem za zastavljanje in zagotavljanje uspešnega razvoja novih poslovnih dejavnosti. Upravljal bo poslovno področje storitev za ustanavljanje podjetij in prepoznaval ter razvijal priložnosti za ustanavljanje novih podjetij oz. za iskanje (scouting) obstoječih start-upov s področja trajnostne energetike in čiste energije. Več informacij o zahtevah za to delovno mesto je na voljo na spletni strani InnoEnergy (TU).

Novi vodja digitalnega poklicnega izobraževanja bo odgovoren za strategijo, razvoj poslov, izkaz poslovnega izida in upravljanje InnoEnergyjevega digitalnega poklicnega izobraževanja v okviru poslovnega področja izobraževanja. Delovno mesto je lahko bazirano v katerikoli izmed pisarn družbe InnoEnergy na Švedskem, v Beneluksu, na Iberskem polotoku, na Poljskem, v Franciji ali v Nemčiji. Več informacij o zahtevah za to delovno mesto je na voljo na spletni strani InnoEnergy (TU).

InnoEnergy za podporo v centralnem finančnem oddelku išče tudi nižjega finančnega nadzornika, ki bo baziran v nizozemskem Eindhovnu. Novi član ekipe bo odgovoren za vodenje in upravljanje računovodske ekipe. Nadziral bo račune glavne pisarne, zagotavljal pravočasno in natančno procesiranje finančnih operacij, podpiral pripravo obveznih letnih računovodskih izkazov in revizijskih procesov ter skrbel za izpolnjevanje operativnih davčnih obveznosti, vključno z DDV, davkom od dohodkov pravnih oseb in osebja, pomagal pa bo tudi pri tekoči izboljšavi računovodskih sistemov, orodij in postopkov ter vzpostavil in vzdrževal računovodske predračune, kontrole in poročanje, vključujoč InnoEnergyjeva nepovratna evropska sredstva v okviru Obzorij 2020. Več informacij o zahtevah za to delovno mesto je na voljo na spletni strani InnoEnergy (TU).

Podjetje je za podporo v oddelku za operacije ponudilo še eno delovno mesto v Eindhovnu, in sicer za nadzornika tehničnih rešitev (Technical Solution Owner). Novi član ekipe bo odgovoren predvsem za upravljanje večjega števila rešitev IT. Prevzel bo direktno odgovornost za poslovno podporo v povezavi s temi rešitvami, vključno z zahtevami, ki se nanašajo na upravljanje, zasnovo rešitev, presojo vpliva, razvoj rešitev, prevzemni preizkus in izobraževanje uporabnikov. Več informacij o zahtevah za to delovno mesto je na voljo na spletni strani InnoEnergy (TU).

InnoEnergy išče tudi ključnega člana ekipe, ki bo z aktiviranjem celotne delovne sile omogočil razširjanje evropskega portfelja rešitev, proizvodov in storitev na poljskem trgu in tako priklical nove partnerje in priložnosti. To delovno mesto je na voljo v Krakovu. Več informacij o zahtevah za to delovno mesto je na voljo na spletni strani InnoEnergy (TU).

Rubriko En.start-up podpira Zavod Modri svet za mlade
Modri svet

 • Dogodki
 • Sre 8°C

 • Čet 6°C

 • Pet 2°C

 • Sob 0°C

Za to izbiro filtrov ni novic. Poskusite drugačno temo ali državo.
 • Električna energija
 • Zemeljski plin
 • Nafta in naftni derivati
 • OVE in URE
 • Premog
 • Promet
 • Energetska politika
 • Ogrevanje
 • Emisije CO2
 • Nove tehnologije
 • Ekonomija
 • Ekologija
 • Start-up
 • __all__
 • Vse teme

Prijava na EN.NOVICE

Prejemajte En.novice – energetske novice, intervjuje in komentarje, ki vas bodo v vašem e-predalu počakale vsak torek in četrtek, ob sredah pa lahko prejemate tudi strokovne novice o trgovanju z energijo v angleščini. Kot prejemnik novic Energetike.NET boste redno obveščeni tudi o aktualnih energetskih dogodkih v Sloveniji in regiji JV Evrope.

Vaš e-mail

SLO SEE & En.Trading news
Podatke bomo uporabili za vodenje baze prejemnikov in interne marketinške raziskave ter jih ne bomo posredovali tretjim osebam. S prijavo na novice ste seznanjeni in se strinjate z našimi Pogoji zasebnosti .
×

PRIJAVA NA EN.NOVICE


Prejemajte En.novice – energetske novice, intervjuje in komentarje, ki vas bodo v vašem e-predalu počakale vsak torek in četrtek, ob sredah pa lahko prejemate tudi strokovne novice o trgovanju z energijo v angleščini. Kot prejemnik novic Energetike.NET boE-poštni naslov


Podatke bomo uporabili za vodenje baze prejemnikov in interne marketinške raziskave ter jih ne bomo posredovali tretjim osebam.
S prijavo na novice ste seznanjeni in se strinjate z našimi splošnih pogojih.
×