Nastavitve piškotkov
Kako se lahko vključite v InnoEnergyjevo zmanjševanje smoga
OGLASNO SPOROČILO

Kako se lahko vključite v InnoEnergyjevo zmanjševanje smoga

Datum: 17. december 2018

Avtor: Energetika.NET

Kategorija: En.vizija

Tema: Obnovljivi viri energije , Nove tehnologije

Smog je morda krivec za kar 1 od 10 prezgodnjih smrti na svetu, med leti 2018 in 2015 pa bo EU stal osupljivih 475 milijard evrov. Ob pravilnem ukrepanju lahko EU reši življenja in prihrani 183 milijard evrov z uvedbo inovativnih tehnologij za zmanjšanje smoga v naslednjih sedmih letih, navaja nova študija partnerjev InnoEnergy in Deloitte, imenovana Clean Air Challenge. – Oglejte si tudi InnoEnergyjev video!

»Poročilo Clean Air Challenge ponuja rešitve, ki bi lahko pripomogle k boljšemu zdravju ljudi in ki bi lahko pomenile doprinos za celotno družbo. Treba ga je začeti izvajati nemudoma,« ob tem pravi Jerzy Buzek, predsednik odbora za industrijo, raziskave in energijo v Evropskem parlamentu.

Pri InnoEnergyju, kjer raziskujejo, da bi bolje razumeli problem in našli rešitve, ob tem pa ponudili finančno pomoč in podporo podjemom s strastjo in načrtom, kako ustaviti smog, tako vabijo vse zainteresirane k sodelovanju.


Vabljeni tudi k ogledu videa: www.energetika.net/file/open/1586_ec8fe223df8/Slovenia_CleanAir_v1.mp4!Ta prispevek je na voljo tudi v angleškem jeziku.

OGLASNO SPOROČILO

  • Sob 26°C

  • Ned 28°C

  • Pon 27°C

  • Tor 28°C

Za to izbiro filtrov ni novic. Poskusite drugačno temo ali državo.

Prijava na EN.NOVICE

Prejemajte En.novice – energetske novice, intervjuje in komentarje, ki vas bodo v vašem e-predalu počakale vsak torek in četrtek, ob sredah pa lahko prejemate tudi strokovne novice o trgovanju z energijo v angleščini. Kot prejemnik novic Energetike.NET boste redno obveščeni tudi o aktualnih energetskih dogodkih v Sloveniji in regiji JV Evrope.

Vaš e-mail

SLO SEE & En.Trading news
Podatke bomo uporabili za vodenje baze prejemnikov in interne marketinške raziskave ter jih ne bomo posredovali tretjim osebam. S prijavo na novice ste seznanjeni in se strinjate z našimi Pogoji zasebnosti .
×

PRIJAVA NA EN.NOVICE


Prejemajte En.novice – energetske novice, intervjuje in komentarje, ki vas bodo v vašem e-predalu počakale vsak torek in četrtek, ob sredah pa lahko prejemate tudi strokovne novice o trgovanju z energijo v angleščini. Kot prejemnik novic Energetike.NET boE-poštni naslov


Podatke bomo uporabili za vodenje baze prejemnikov in interne marketinške raziskave ter jih ne bomo posredovali tretjim osebam.
S prijavo na novice ste seznanjeni in se strinjate z našimi splošnih pogojih.
×