Nastavitve piškotkov
InnoEnergyjev energetski učinek enak umiku 47.000 vozil z evropskih cest
OGLASNO SPOROČILO

InnoEnergyjev energetski učinek enak umiku 47.000 vozil z evropskih cest

Datum: 17. december 2018

Avtor: Energetika.NET

Kategorija: En.vizija

Tema: Obnovljivi viri energije , Nove tehnologije

InnoEnergy - evropska gonilna sila za trajnostno energijo s podpiranjem energetskih startupov -neposredno vpliva na evropski prehod na čisto energijo. Startupi, ki jih je InnoEnergy podprl, so namreč od leta 2011 ustvarili že 1741 delovnih mest po celi Evropi in omogočili 56.000 ljudem iz držav v razvoju dostop do energije. – Oglejte si tudi InnoEnergyjev video!

InnoEnergijevi energetski viri bodo prinesli energetske prihranke v višini 809,5 milijona evrov in zmanjšali emisije ogljika za skupno 5,5 milijona ton, kar je enako umiku 47.000 vozil z naših cest.

»Čudovito je videti učinek, ki ga dosegamo skupaj in s katerim utrjujemo svoj položaj zanesljivega inovacijskega partnerja, ki podjetja vodi na njihovi poti,« pri tem pravi Elena Bou, direktorica inovacij pri InnoEnergyju.

Poročilo o učinku je bilo javnosti predstavljeno oktobra na konferenci TBB (The Business Booster) v Kopenhagnu (VEČ).

Poglejte si tudi video: www.energetika.net/file/open/1587_1e268504473/Slovenia_Impact_report.mp4!Ta prispevek je na voljo tudi v angleškem jeziku.

OGLASNO SPOROČILO

  • Sob 13°C

  • Ned 12°C

  • Pon 11°C

  • Tor 8°C

Za to izbiro filtrov ni novic. Poskusite drugačno temo ali državo.

Prijava na EN.NOVICE

Prejemajte En.novice – energetske novice, intervjuje in komentarje, ki vas bodo v vašem e-predalu počakale vsak torek in četrtek, ob sredah pa lahko prejemate tudi strokovne novice o trgovanju z energijo v angleščini. Kot prejemnik novic Energetike.NET boste redno obveščeni tudi o aktualnih energetskih dogodkih v Sloveniji in regiji JV Evrope.

Vaš e-mail

SLO SEE & En.Trading news
Podatke bomo uporabili za vodenje baze prejemnikov in interne marketinške raziskave ter jih ne bomo posredovali tretjim osebam. S prijavo na novice ste seznanjeni in se strinjate z našimi Pogoji zasebnosti .
×

PRIJAVA NA EN.NOVICE


Prejemajte En.novice – energetske novice, intervjuje in komentarje, ki vas bodo v vašem e-predalu počakale vsak torek in četrtek, ob sredah pa lahko prejemate tudi strokovne novice o trgovanju z energijo v angleščini. Kot prejemnik novic Energetike.NET boE-poštni naslov


Podatke bomo uporabili za vodenje baze prejemnikov in interne marketinške raziskave ter jih ne bomo posredovali tretjim osebam.
S prijavo na novice ste seznanjeni in se strinjate z našimi splošnih pogojih.
×