Nastavitve piškotkov
InnoEnergy objavil razpis za start-up podjetja na področju shranjevanja elektrike

InnoEnergy objavil razpis za start-up podjetja na področju shranjevanja elektrike

Datum: 12. oktober 2018

Avtor: Peter Palčec

Kategorija: En.vizija

Tema: Električna energija , Obnovljivi viri energije , Energetska politika

InnoEnergy, vodilna evropska organizacija na področju trajnostne energije, je nedavno objavila globalni razpis za start-up podjetja za električne hranilnike. Petnajst najbolj inovativnih start-up podjetij na področju trajnostne energije bo prejelo po meri prikrojen paket storitev z dodano vrednostjo, najboljši med njimi pa bo prejel nagrado v višini 100.000 evrov. Razpis za start-up podjetja je odprt do 30. oktobra 2018, so sporočili iz InnoEnergyja.

energy storage (3)Z namenom okrepitve svojega sodelovanja z združenjem European Battery Alliance (EBA) v InnoEnergy upajo, da bodo privabili in podprli start-up podjetja, ki razvijajo inovativne tehnologije ali poslovne modele s področja shranjevanja električne energije. Še posebej so zanimive inovativne rešitve z električnimi hranilniki za aplikacije v transportu, za električna omrežja, distribuirano in mobilno shranjevanje energije ali take, ki prinašajo večjo energetsko učinkovitost in zmanjšanje emisij. Uspešne prijave se bodo uvrstile v enega od dveh podjetniških programov podjetja InnoEnergy – Highway™ ali Boostway™ – in prejele paket podpore, usposabljanja, storitev in financiranja. Highway je praktičen program, ki start-up podjetjem v začetni fazi nudi podporo pri njihovem prebijanju na trg in jim pomaga pri pripravi izdelkov za komercializacijo. Program Boostway pa nudi podporo hitrorastočim (scaleup) podjetjem pri širitvi poslovanja. 

Uspešni prijavitelji bodo pridobili dostop do mreže prek 385 partnerjev, vključno s poslovnimi angeli, skupnostjo tveganega kapitala v okviru InnoEnergy ter institucij javnega financiranja. Start-up podjetja bodo pridobila tudi nasvete vodilnih kadrov, mentorstvo ter sedeže v prvih vrstah na različnih evropskih dogodkih s področja energetike, vključno z dogodkom The Business Booster – letnim mreženjem podjetja InnoEnergy, ki se ga udeležujejo podjetja s celotne vrednostne verige energetike, da bi se pod eno streho lahko srečali s start-up podjetji in spoznali njihove inovacije. 

Več informacij je na voljo tukaj.Ta prispevek je na voljo tudi v angleškem jeziku.


  • Ned 28°C

  • Pon 27°C

  • Tor 28°C

  • Sre 25°C

Za to izbiro filtrov ni novic. Poskusite drugačno temo ali državo.

Prijava na EN.NOVICE

Prejemajte En.novice – energetske novice, intervjuje in komentarje, ki vas bodo v vašem e-predalu počakale vsak torek in četrtek, ob sredah pa lahko prejemate tudi strokovne novice o trgovanju z energijo v angleščini. Kot prejemnik novic Energetike.NET boste redno obveščeni tudi o aktualnih energetskih dogodkih v Sloveniji in regiji JV Evrope.

Vaš e-mail

SLO SEE & En.Trading news
Podatke bomo uporabili za vodenje baze prejemnikov in interne marketinške raziskave ter jih ne bomo posredovali tretjim osebam. S prijavo na novice ste seznanjeni in se strinjate z našimi Pogoji zasebnosti .
×

PRIJAVA NA EN.NOVICE


Prejemajte En.novice – energetske novice, intervjuje in komentarje, ki vas bodo v vašem e-predalu počakale vsak torek in četrtek, ob sredah pa lahko prejemate tudi strokovne novice o trgovanju z energijo v angleščini. Kot prejemnik novic Energetike.NET boE-poštni naslov


Podatke bomo uporabili za vodenje baze prejemnikov in interne marketinške raziskave ter jih ne bomo posredovali tretjim osebam.
S prijavo na novice ste seznanjeni in se strinjate z našimi splošnih pogojih.
×