Nastavitve piškotkov
Do konca decembra možne prijave v InnoEnergyjev program PRIMER

Do konca decembra možne prijave v InnoEnergyjev program PRIMER

Datum: 09. december 2019

Avtor: Tanja Srnovršnik

Kategorija: En.vizija

Tema: Obnovljivi viri energije , Nove tehnologije

ABC pospeševalnik (ABC Accelerator), ki je slovenski lokalni hub InnoEnergyja, evropskega pospeševalnika inovacij in podjetništva na področju trajnostne energetike, ki deluje ob podpori inštituta EIT, do torka, 31. decembra 2019, sprejema prijave v InnoEnergyjev predpospeševalni program PRIMER. Program je za udeležence brezplačen in bo udeležencem na celotni razvojni poti aktivno pomagal do podjetniškega uspeha in preboja v globalni energetiki, sporočajo iz ABC pospeševalnika.

»Glavni cilj programa PRIMER je spodbuditi inovatorje iz srednje in vzhodne Evrope, da nadgradijo svoje podjetniške veščine in pripravijo svoja podjetja na sodelovanje v pospeševalnih in investicijskih programih,« pojasnjujejo v ABC pospeševalniku.

Dva- do štiritedenski program PRIMER obsega 40 ur teoretično-praktičnih delavnic pod vodstvom profesionalnih mentorjev, strokovnjakov iz industrije in izkušenih podjetnikov. Teme vključujejo vse od pravnih zadev in IP zaščite do oblikovanja predstavitev, agilne metodologije in še več. Podjetniki se naučijo, kako izbrati in prilagoditi ustrezne poslovne modele, zbrati sredstva ter oblikovati marketinško in prodajno strategijo. Program obsega tudi izpopolnjevanje mehkih veščin, ki vključujejo vodstvene veščine in vodenje ekipe.

»Do konca programa start-upi razvijejo to, kar od njih pričakujejo potencialni investitorji, vključno s pismom o nameri, 'go-to-market' strategijo, načrtom in analizo konkurence,« pravijo v ABC pospeševalniku.
 
Program PRIMER se bo zaključil s t.i. 'Demo dnevom' (7. februarja 2020), na katerem bo imela vsaka ekipa 5-minutno predstavitev, ki ji sledijo vprašanja s strani žirije in občinstva. Predavanja oz. delavnice bodo potekale v popoldanskih urah med 13. januarjem in 7. februarjem 2020.

Program je za udeležence brezplačen. Prijave, ki naj vsebujejo podatke o ekipi in ideji oz. projektu, ki ga želi ekipa skozi program razviti ali izpopolniti, in vprašanja pošljite do 31. decembra 2019 Mateju Purgerju na: matej@abc-accelerator.com.

K prijavi so po besedah ABC pospeševalnika posebej vabljeni mladi energetiki, ki se ukvarjajo z razvojnimi izzivi in inovacijami na področju učinkovite rabe in obnovljivih virov energije ter jedrske tehnologije.
 
Prvi pilotni program PRIMER je bil izveden spomladi 2018 v štirih državah - na Madžarskem, Slovaškem, v Srbiji in Sloveniji. Do danes je program PRIMER v Sloveniji zaključilo že 21 podjetnikov.


  • Pet 30°C

  • Sob 28°C

  • Ned 24°C

  • Pon 23°C

Za to izbiro filtrov ni novic. Poskusite drugačno temo ali državo.

Prijava na EN.NOVICE

Prejemajte En.novice – energetske novice, intervjuje in komentarje, ki vas bodo v vašem e-predalu počakale vsak torek in četrtek, ob sredah pa lahko prejemate tudi strokovne novice o trgovanju z energijo v angleščini. Kot prejemnik novic Energetike.NET boste redno obveščeni tudi o aktualnih energetskih dogodkih v Sloveniji in regiji JV Evrope.

Vaš e-mail

SLO SEE & En.Trading news
Podatke bomo uporabili za vodenje baze prejemnikov in interne marketinške raziskave ter jih ne bomo posredovali tretjim osebam. S prijavo na novice ste seznanjeni in se strinjate z našimi Pogoji zasebnosti .
×

PRIJAVA NA EN.NOVICE


Prejemajte En.novice – energetske novice, intervjuje in komentarje, ki vas bodo v vašem e-predalu počakale vsak torek in četrtek, ob sredah pa lahko prejemate tudi strokovne novice o trgovanju z energijo v angleščini. Kot prejemnik novic Energetike.NET boE-poštni naslov


Podatke bomo uporabili za vodenje baze prejemnikov in interne marketinške raziskave ter jih ne bomo posredovali tretjim osebam.
S prijavo na novice ste seznanjeni in se strinjate z našimi splošnih pogojih.
×