Nastavitve piškotkov
Podarite svojim zaposlenim znanje! (oglasno sporočilo)
OGLASNO SPOROČILO

Podarite svojim zaposlenim znanje! (oglasno sporočilo)

Datum: 24. november 2022

Avtor: Interzero

Kategorija: En.vizija

Tema: Ekologija

Prihaja veseli december, z njim pa večno vprašanje za vse delodajalce. Kako nagraditi svoje zaposlene?

interzero kv zelenci nasl b 1000x565Letos jim podarite nekaj neprecenljivega – znanje. Pomanjkanje znanja na področju trajnostnega delovanja podjetij je pogosto ključna ovira na poti trajnostnega prehoda v okolju prijazno družbo.

Interzero – družba, ki si v sedmih državah EU prizadeva za svet brez odpadkov – je vzpostavila prvo spletno trajnostno izobraževalno akademijo. Od 1. decembra dalje bodo lahko uporabniki spletne akademije prosto brskali po izobraževalnih vsebinah. Akademija bo vašim zaposlenim na voljo vse dni v letu, štiriindvajset ur na dan. Vse, kar potrebujejo, je uporabniško ime in računalnik!

IZ Akademija 1000x600pxUnovčite otvoritveni popust za akademijo od 1. do 15. decembra 2022 in si pridobite 50 % popust na individualne vsebine! V njih lahko uživate celo leto.

Ob koncu pregleda vseh izobraževalnih vsebin bodo vaši zaposleni bogatejši za osebni trajnostni certifikat, ki si ga lahko prosto naložijo tudi na platformo LinkedIn. Ustvarjajmo svet znanja.

Ustvarjajmo svet brez odpadkov. Znanje ni nikoli odveč. Pridružite se nam na https://academy.interzero.si/.

Izkoristite 50 % otvoritveni popust, ob prijavi vpišite kodo »OTVORITEV50«.
OGLASNO SPOROČILO

  • Čet 3°C

  • Pet 4°C

  • Sob 4°C

  • Ned 6°C

Za to izbiro filtrov ni novic. Poskusite drugačno temo ali državo.

Prijava na EN.NOVICE

Prejemajte En.novice – energetske novice, intervjuje in komentarje, ki vas bodo v vašem e-predalu počakale vsak torek in četrtek, ob sredah pa lahko prejemate tudi strokovne novice o trgovanju z energijo v angleščini. Kot prejemnik novic Energetike.NET boste redno obveščeni tudi o aktualnih energetskih dogodkih v Sloveniji in regiji JV Evrope.

Vaš e-mail

SLO SEE & En.Trading news
Podatke bomo uporabili za vodenje baze prejemnikov in interne marketinške raziskave ter jih ne bomo posredovali tretjim osebam. S prijavo na novice ste seznanjeni in se strinjate z našimi Pogoji zasebnosti .
×

PRIJAVA NA EN.NOVICE


Prejemajte En.novice – energetske novice, intervjuje in komentarje, ki vas bodo v vašem e-predalu počakale vsak torek in četrtek, ob sredah pa lahko prejemate tudi strokovne novice o trgovanju z energijo v angleščini. Kot prejemnik novic Energetike.NET boE-poštni naslov


Podatke bomo uporabili za vodenje baze prejemnikov in interne marketinške raziskave ter jih ne bomo posredovali tretjim osebam.
S prijavo na novice ste seznanjeni in se strinjate z našimi splošnih pogojih.
×