Nastavitve piškotkov
Montel prevzema britansko analitično družbo EnAppSys

Montel prevzema britansko analitično družbo EnAppSys

Datum: 30. januar 2023

Avtor: Montel

Kategorija: En.vizija

Tema: Ekonomija

Montel je kupil britansko analitično družbo EnAppSys, da bi razširil svoje storitve po Evropi, je v ponedeljek sporočila lastniška družba Riverside.

Britansko podjetje EnAppSys, ki je bilo ustanovljeno leta 2003, zagotavlja analitične storitve številnim poslovnim strankam v evropskem energetskem sektorju, je v izjavi zapisal Montel, ki pa ni izdal nobenih finančnih podrobnosti.

Prevzem bo povečal ponudbo produktov in geografski doseg norveškega ponudnika energetskih novic in informacijskih storitev Montel, ki ga je Riverside prevzel septembra lani.

»Močna baza«


»EnAppSys je zelo močan v Veliki Britaniji in na Irskem, kjer ima Montel omejene dejavnosti, obenem pa zagotavlja tudi močno bazo v Beneluksu,« je dejal Karsten Langer, evropski poslovodja za Riverside in predsednik uprave Montela.

»Po drugi strani je Montel močan v nordijski regiji in regiji DACH [Nemčija, Avstrija, Švica] ter ima vse večjo prisotnost v Franciji, na Iberskem polotoku in v srednji in vzhodni Evropi, kar bo združeni skupini omogočilo oskrbovanje vseevropskih trgov s celovitejšo ponudbo produktov,« je dodal.


Ta prispevek je na voljo tudi v angleškem jeziku.


  • Tor 3°C

  • Sre 2°C

  • Čet 4°C

  • Pet 4°C

Za to izbiro filtrov ni novic. Poskusite drugačno temo ali državo.

Prijava na EN.NOVICE

Prejemajte En.novice – energetske novice, intervjuje in komentarje, ki vas bodo v vašem e-predalu počakale vsak torek in četrtek, ob sredah pa lahko prejemate tudi strokovne novice o trgovanju z energijo v angleščini. Kot prejemnik novic Energetike.NET boste redno obveščeni tudi o aktualnih energetskih dogodkih v Sloveniji in regiji JV Evrope.

Vaš e-mail

SLO SEE & En.Trading news
Podatke bomo uporabili za vodenje baze prejemnikov in interne marketinške raziskave ter jih ne bomo posredovali tretjim osebam. S prijavo na novice ste seznanjeni in se strinjate z našimi Pogoji zasebnosti .
×

PRIJAVA NA EN.NOVICE


Prejemajte En.novice – energetske novice, intervjuje in komentarje, ki vas bodo v vašem e-predalu počakale vsak torek in četrtek, ob sredah pa lahko prejemate tudi strokovne novice o trgovanju z energijo v angleščini. Kot prejemnik novic Energetike.NET boE-poštni naslov


Podatke bomo uporabili za vodenje baze prejemnikov in interne marketinške raziskave ter jih ne bomo posredovali tretjim osebam.
S prijavo na novice ste seznanjeni in se strinjate z našimi splošnih pogojih.
×