Upravljavec spletnega mesta in vseh podatkov povezanih z njim je:


Ime in priimek ali Naziv podjetja: Montel Energetika.NET d.o.o.     
Naslov: Krašnja 63
Pošta in kraj: 1225 Lukovica     
Naslov elektronske pošte: alenka-lena.klopcic@energetika.net      
Kontaktna telefonska številka: 031 673 236     

Podrobneje o ravnanju z osebnimi in drugimi podatki uporabnikov, si lahko preberete v pravnih pogojih, ki so dostopni na spletni strani. 

Vrste piškotkov, njihov namen in čas trajanja:


Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Spletno mesto uporablja piškotke, ki so opredeljeni v nadaljevanju:

Ime piškotkaNamen piškotkaČas trajanja
_ga, _gat, _gid Piškotki, ki jih Google uporablja za spremljanje Statistikedo 2 dni 
uvc, loc Piškotki, ki jih Addthis uporablja za deljenje vsebin preko družbenih omrežij do 1 mesec 
gdpr_agreements Sistemski piškotek, ki beleži uporabnikovo strinjanje s hrambo piškotkov 3 leta 

Upravljavec zagotavlja obvestilo brez privolitve v kolikor uporablja te piškotke:
1. piškotki, ki so potrebni izključno zaradi prenosa sporočila po elektronskem komunikacijskem omrežju in
2. piškotki, ki so nujno potrebni za zagotovitev storitve informacijske družbe, ki jo naročnik ali uporabnik izrecno zahtevata.

Upravljavec zagotavlja obvestilo s privolitvijo uporabnika v vseh ostalih primerih in uporabnika ustrezno obvešča o možnostih nastavitev piškotkov. Upravljavec brez izrecne privolitve ne uporablja piškotkov, ki potrebujejo privolitev uporabnika za namestitev. Upravljavec zagotavlja možnost naknadne spremembe privolitve uporabnika s tem, da obvestilo ohranja na vidnem mestu na spletni strani.

Prijava na EN.NOVICE

Prejemajte En.novice – energetske novice, intervjuje in komentarje, ki vas bodo v vašem e-predalu počakale vsak torek in četrtek, ob sredah pa lahko prejemate tudi strokovne novice o trgovanju z energijo v angleščini. Kot prejemnik novic Energetike.NET boste redno obveščeni tudi o aktualnih energetskih dogodkih v Sloveniji in regiji JV Evrope.

Vaš e-mail

SLO SEE & En.Trading news




Podatke bomo uporabili za vodenje baze prejemnikov in interne marketinške raziskave ter jih ne bomo posredovali tretjim osebam. S prijavo na novice ste seznanjeni in se strinjate z našimi Pogoji zasebnosti .
×

PRIJAVA NA EN.NOVICE


Prejemajte En.novice – energetske novice, intervjuje in komentarje, ki vas bodo v vašem e-predalu počakale vsak torek in četrtek, ob sredah pa lahko prejemate tudi strokovne novice o trgovanju z energijo v angleščini. Kot prejemnik novic Energetike.NET bo



E-poštni naslov






Podatke bomo uporabili za vodenje baze prejemnikov in interne marketinške raziskave ter jih ne bomo posredovali tretjim osebam.
S prijavo na novice ste seznanjeni in se strinjate z našimi splošnih pogojih.
×