Nastavitve piškotkov
×

En.ekonomika & Vizija: energetski videointervjuji in razprave / En.economics & Vision: Energy video interviews and debates

Datum: 21. december 2020  |  Avtor: Alenka Lena Klopčič

Vizija prihodnosti domače oskrbe z električno energijo stavi na nizkoogljične vire in - na dialog!


V zadnji videorazpravi Energetike.NET letošnjega leta smo se s poslovnim direktorjem GEN energije Danijelom Levičarjem, s predsednikom uprave Elektro Ljubljana mag. Andrejem Ribičem in direktorico Združenja papirne in papirno predelovalne industrije pri Gospodarski zbornici Slovenije Petro Prebil Bašin pogovarjali o viziji prihodnosti domače oskrbe z električno energijo in o tem, kaj je zares potrebno za pokoronsko okrevanje – in to tako v energetiki in papirništvu kot v širšem gospodarstvu!

Vizija prihodnosti domače oskrbe z električno energijo stavi na nizkoogljične vire in - na dialog! youtube


Prijava na EN.NOVICE

Prejemajte En.novice – energetske novice, intervjuje in komentarje, ki vas bodo v vašem e-predalu počakale vsak torek in četrtek, ob sredah pa lahko prejemate tudi strokovne novice o trgovanju z energijo v angleščini. Kot prejemnik novic Energetike.NET boste redno obveščeni tudi o aktualnih energetskih dogodkih v Sloveniji in regiji JV Evrope.

Vaš e-mail

SLO SEE & En.Trading news
Podatke bomo uporabili za vodenje baze prejemnikov in interne marketinške raziskave ter jih ne bomo posredovali tretjim osebam. S prijavo na novice ste seznanjeni in se strinjate z našimi Pogoji zasebnosti .
×

PRIJAVA NA EN.NOVICE


Prejemajte En.novice – energetske novice, intervjuje in komentarje, ki vas bodo v vašem e-predalu počakale vsak torek in četrtek, ob sredah pa lahko prejemate tudi strokovne novice o trgovanju z energijo v angleščini. Kot prejemnik novic Energetike.NET boE-poštni naslov


Podatke bomo uporabili za vodenje baze prejemnikov in interne marketinške raziskave ter jih ne bomo posredovali tretjim osebam.
S prijavo na novice ste seznanjeni in se strinjate z našimi splošnih pogojih.
×