Nastavitve piškotkov
×

En.ekonomika & Vizija: energetski videointervjuji in razprave / En.economics & Vision: Energy video interviews and debates

Datum: 14. december 2020  |  Avtor: Alenka Lena Klopčič

Videorazprava: Energetska ekonomika in vizija ali kako od jutri naprej v domači energetiki


'Energetska ekonomika in vizija ali kako od jutri naprej v domači energetiki' je bila glavna tema nedavne videoenergetske razprave, ki smo jo na Energetiki.NET izvedli minuli teden, v neposredno poslušanje pa smo tokrat izjemoma in ekskluzivno vključili tudi člane Slovenskega združenja za energetsko ekonomiko (SAEE), ki so se oni dan sestali na svoji decembrski (spletni) seji. V tokratni razpravi so sodelovali generalni direktor GEN energije Martin Novšak, prvi mož družbe Plinovodi in predsednik Energetske zbornice Slovenije (EZS) Marjan Eberlinc ter državni sekretar na Ministrstvu za infrastrukturo (MzI) Blaž Košorok, ki se je ravno vrnil iz ZDA, kjer je pristojni minister med drugim podpisal memorandum o razumevanju v zvezi s strateškim civilnim jedrskim sodelovanjem med državama ... (*Zaradi večjega občinstva v tej razpravi je slika pričujočega posnetka manjše resolucije.)


Videorazprava: Energetska ekonomika in vizija ali kako od jutri naprej v domači energetiki youtube


Prijava na EN.NOVICE

Prejemajte En.novice – energetske novice, intervjuje in komentarje, ki vas bodo v vašem e-predalu počakale vsak torek in četrtek, ob sredah pa lahko prejemate tudi strokovne novice o trgovanju z energijo v angleščini. Kot prejemnik novic Energetike.NET boste redno obveščeni tudi o aktualnih energetskih dogodkih v Sloveniji in regiji JV Evrope.

Vaš e-mail

SLO SEE & En.Trading news
Podatke bomo uporabili za vodenje baze prejemnikov in interne marketinške raziskave ter jih ne bomo posredovali tretjim osebam. S prijavo na novice ste seznanjeni in se strinjate z našimi Pogoji zasebnosti .
×

PRIJAVA NA EN.NOVICE


Prejemajte En.novice – energetske novice, intervjuje in komentarje, ki vas bodo v vašem e-predalu počakale vsak torek in četrtek, ob sredah pa lahko prejemate tudi strokovne novice o trgovanju z energijo v angleščini. Kot prejemnik novic Energetike.NET boE-poštni naslov


Podatke bomo uporabili za vodenje baze prejemnikov in interne marketinške raziskave ter jih ne bomo posredovali tretjim osebam.
S prijavo na novice ste seznanjeni in se strinjate z našimi splošnih pogojih.
×