Nastavitve piškotkov
×

En.ekonomika & Vizija: energetski videointervjuji in razprave / En.economics & Vision: Energy video interviews and debates

Datum: 05. januar 2021  |  Avtor: Alenka Lena Klopčič

O čem govorimo, ko govorimo o ogljični nevtralnosti in poslovni transformaciji?


Kaj je 'ogljična nevtralnost' in o čem zares govorimo, ko govorimo o tem pojmu? Kaj pa stoji za pojmom 'poslovna transformacija' in zakaj se sploh podati v slednjo? Na dana vprašanja sta v prvi videorazpravi Energetike.NET v letu 2021 odgovarjali strokovnjakinja za ogljično nevtralnost ter ustanoviteljica in direktorica Next Move Energy Nina Bračko Colja ter Urška Jež, ustanoviteljica in direktorica Transformation Lighthouse. Sogovornici si delita izkušnje, da se tako na pot ogljične nevtralnosti kot na pot poslovne transformacije podajajo družbe z naprednimi vodstvi, v prihodnost, kakršno si je začrtala EU, pa zreta – če si izposodimo besede Urške Jež – »absolutno pozitivno«.

O čem govorimo, ko govorimo o ogljični nevtralnosti in poslovni transformaciji? youtube


Prijava na EN.NOVICE

Prejemajte En.novice – energetske novice, intervjuje in komentarje, ki vas bodo v vašem e-predalu počakale vsak torek in četrtek, ob sredah pa lahko prejemate tudi strokovne novice o trgovanju z energijo v angleščini. Kot prejemnik novic Energetike.NET boste redno obveščeni tudi o aktualnih energetskih dogodkih v Sloveniji in regiji JV Evrope.

Vaš e-mail

SLO SEE & En.Trading news
Podatke bomo uporabili za vodenje baze prejemnikov in interne marketinške raziskave ter jih ne bomo posredovali tretjim osebam. S prijavo na novice ste seznanjeni in se strinjate z našimi Pogoji zasebnosti .
×

PRIJAVA NA EN.NOVICE


Prejemajte En.novice – energetske novice, intervjuje in komentarje, ki vas bodo v vašem e-predalu počakale vsak torek in četrtek, ob sredah pa lahko prejemate tudi strokovne novice o trgovanju z energijo v angleščini. Kot prejemnik novic Energetike.NET boE-poštni naslov


Podatke bomo uporabili za vodenje baze prejemnikov in interne marketinške raziskave ter jih ne bomo posredovali tretjim osebam.
S prijavo na novice ste seznanjeni in se strinjate z našimi splošnih pogojih.
×