Nastavitve piškotkov
×

En.ekonomika & Vizija: energetski videointervjuji in razprave / En.economics & Vision: Energy video interviews and debates

Datum: 16. september 2020

Medeja Lončar, Siemens: Prihodnost zahteva jasen fokus


Nove razmere, povezane z razglašeno pandemijo koronavirusa, so zahtevale predvsem novo agilnost; prinesle so torej 'obdobje agilnosti', je na uvodno vprašanje o tem, kako trenutno zaznava naravnanost družbe med drugim odgovorila prva dama slovenskega in hrvaškega Siemensa ter predsednica Združenja Manager. Z Medejo Lončar je Energetika.NET izvedla prvi video intervju v sklopu projekta En.ekonomika & Vizija, s katerim smo nadomestili dogodke En.ekonomika & Industrija, ki smo jih sicer vsako jesen organizirali v sodelovanju s Slovenskim združenjem za energetsko ekonomiko (SAEE), v njem pa smo krmarili med nekaterimi knjižnimi uspešnicami o globalni ekonomiji in se posvetili predvsem - kakopak - energetski in ekonomski prihodnosti, za katero Lončarjeva pravi, da zahteva ne le razumevanje in medsebojno zaupanje ter s tem povezan trajnostni pristop (sploh pri vodenju), ampak predvsem jasen fokus.

Prvi trojček video prispevkov o energetski in ekonomski prihodnosti je podprla družba Plinovodi.


Medeja Lončar, Siemens: Prihodnost zahteva jasen fokus youtube


Prijava na EN.NOVICE

Prejemajte En.novice – energetske novice, intervjuje in komentarje, ki vas bodo v vašem e-predalu počakale vsak torek in četrtek, ob sredah pa lahko prejemate tudi strokovne novice o trgovanju z energijo v angleščini. Kot prejemnik novic Energetike.NET boste redno obveščeni tudi o aktualnih energetskih dogodkih v Sloveniji in regiji JV Evrope.

Vaš e-mail

SLO SEE & En.Trading news
Podatke bomo uporabili za vodenje baze prejemnikov in interne marketinške raziskave ter jih ne bomo posredovali tretjim osebam. S prijavo na novice ste seznanjeni in se strinjate z našimi Pogoji zasebnosti .
×

PRIJAVA NA EN.NOVICE


Prejemajte En.novice – energetske novice, intervjuje in komentarje, ki vas bodo v vašem e-predalu počakale vsak torek in četrtek, ob sredah pa lahko prejemate tudi strokovne novice o trgovanju z energijo v angleščini. Kot prejemnik novic Energetike.NET boE-poštni naslov


Podatke bomo uporabili za vodenje baze prejemnikov in interne marketinške raziskave ter jih ne bomo posredovali tretjim osebam.
S prijavo na novice ste seznanjeni in se strinjate z našimi splošnih pogojih.
×