Nastavitve piškotkov
×

En.ekonomika & Vizija: energetski videointervjuji in razprave / En.economics & Vision: Energy video interviews and debates

Datum: 16. februar 2021  |  Avtor: Alenka Lena Klopčič

Luka Komazec, Resalta: Leto 2020 je bilo leto razmislekov


Da je bilo poslovno leto 2020 »vsekakor polno izzivov« pa tudi razmislekov, nam je v nedavnem videointervjuju zaupal Luka Komazec, direktor podjetja Resalta, ki je imelo, ne glede na to, prav v lanskem letu precej mejnikov – od nadaljevanja projekta energetske sanacije stavb Mestne občine Ljubljana, kjer gre z več kot sto energetsko saniranimi objekti za največji tovrstni projekt v Evropi, do projekta kogeneracije v največjem češkem vodnem parku, ki pa je tudi največji tovrstni park v Centralni Evropi. Zanimiv je tudi njihov energetski projekt v največjem zaporu v Srbiji, medtem ko so na Hrvaškem med drugim postavili novo kotlovnico na zagrebškem letališču. No, v Sloveniji pa so s projektom največje solarne elektrarne na strehi letošnjega nagrajenca Gospodarske zbornice Slovenije, ponudili svoj nov energetski produkt, še pove Komazec. Vabljeni k ogledu videointervjuja z njim!

Luka Komazec, Resalta: Leto 2020 je bilo leto razmislekov youtube


Prijava na EN.NOVICE

Prejemajte En.novice – energetske novice, intervjuje in komentarje, ki vas bodo v vašem e-predalu počakale vsak torek in četrtek, ob sredah pa lahko prejemate tudi strokovne novice o trgovanju z energijo v angleščini. Kot prejemnik novic Energetike.NET boste redno obveščeni tudi o aktualnih energetskih dogodkih v Sloveniji in regiji JV Evrope.

Vaš e-mail

SLO SEE & En.Trading news
Podatke bomo uporabili za vodenje baze prejemnikov in interne marketinške raziskave ter jih ne bomo posredovali tretjim osebam. S prijavo na novice ste seznanjeni in se strinjate z našimi Pogoji zasebnosti .
×

PRIJAVA NA EN.NOVICE


Prejemajte En.novice – energetske novice, intervjuje in komentarje, ki vas bodo v vašem e-predalu počakale vsak torek in četrtek, ob sredah pa lahko prejemate tudi strokovne novice o trgovanju z energijo v angleščini. Kot prejemnik novic Energetike.NET boE-poštni naslov


Podatke bomo uporabili za vodenje baze prejemnikov in interne marketinške raziskave ter jih ne bomo posredovali tretjim osebam.
S prijavo na novice ste seznanjeni in se strinjate z našimi splošnih pogojih.
×