Nastavitve piškotkov
×

En.ekonomika & Vizija: energetski videointervjuji in razprave / En.economics & Vision: Energy video interviews and debates

Datum: 03. februar 2021  |  Avtor: Alenka Lena Klopčič

Jože Bajuk: Petrol bo še močnejši regionalni energetski igralec


Petrol že nekaj časa ni več zgolj naftno podjetje, ki ga poznamo po bencinskih servisih, pač pa je postalo energetsko podjetje, aktivno na področju obnovljivih virov energije (OVE), energetskih storitev, dobave električne energije in plina. Ali je vse to že del energetske tranzicije, ki se zdaj le še krepi in pa, kako je največja slovenska energetska družba pripravljena na strožje cilje, ki jih pripravlja Evropska komisija? S tem vprašanjem smo odprli tokratni videointervju, ki pa je tudi prvi videointervju Energetike.NET s članom lani imenovane uprave Petrola, mag. Jožetom Bajukom, ki bo sodeloval tudi v spletnem En.odmevu 021 v četrtek, 4. marca. Pogovor, ki smo ga torej začeli z energetsko tranzicijo in se dotaknili tudi vpliva pandemije pri tem, smo sicer posvetili predvsem Petrolovim načrtom in viziji, ki pa jih riše prav – energetska tranzicija, in to tudi z vlaganji v obnovljive vire energije tako doma kot na sosednjem Hrvaškem in soseščini.

Jože Bajuk: Petrol bo še močnejši regionalni energetski igralec youtube


Prijava na EN.NOVICE

Prejemajte En.novice – energetske novice, intervjuje in komentarje, ki vas bodo v vašem e-predalu počakale vsak torek in četrtek, ob sredah pa lahko prejemate tudi strokovne novice o trgovanju z energijo v angleščini. Kot prejemnik novic Energetike.NET boste redno obveščeni tudi o aktualnih energetskih dogodkih v Sloveniji in regiji JV Evrope.

Vaš e-mail

SLO SEE & En.Trading news
Podatke bomo uporabili za vodenje baze prejemnikov in interne marketinške raziskave ter jih ne bomo posredovali tretjim osebam. S prijavo na novice ste seznanjeni in se strinjate z našimi Pogoji zasebnosti .
×

PRIJAVA NA EN.NOVICE


Prejemajte En.novice – energetske novice, intervjuje in komentarje, ki vas bodo v vašem e-predalu počakale vsak torek in četrtek, ob sredah pa lahko prejemate tudi strokovne novice o trgovanju z energijo v angleščini. Kot prejemnik novic Energetike.NET boE-poštni naslov


Podatke bomo uporabili za vodenje baze prejemnikov in interne marketinške raziskave ter jih ne bomo posredovali tretjim osebam.
S prijavo na novice ste seznanjeni in se strinjate z našimi splošnih pogojih.
×