Nastavitve piškotkov
×

En.ekonomika & Vizija: energetski videointervjuji in razprave / En.economics & Vision: Energy video interviews and debates

Datum: 28. april 2021  |  Avtor: Alenka Lena Klopčič

Gregor Novak, SunContract: V slovenski energetiki bi si lahko malo več upali


Leto 'korone' je SunContractu postreglo predvsem s priložnostmi, zaposlili so petnajst novih sodelavcev, projekte so še intenzivirali, poslovno vzdušje pa še okrepili, je v videointervjuju za Energetiko.NET povedal direktor platforme Gregor Novak, ki dodaja, da so od ustanovitve platforme leta 2019 kar deset odstotkov prihodkov letno namenjali v razvoj. Tako bodo med drugim svoj ponudbeni portfelj še okrepili - med drugim s hranilniki -, pohod v imenu energetske samozadostnosti pa nadaljujejo s končnih uporabnikov na vasi in mesta.

Gregor Novak, SunContract: V slovenski energetiki bi si lahko malo več upali youtube


Prijava na EN.NOVICE

Prejemajte En.novice – energetske novice, intervjuje in komentarje, ki vas bodo v vašem e-predalu počakale vsak torek in četrtek, ob sredah pa lahko prejemate tudi strokovne novice o trgovanju z energijo v angleščini. Kot prejemnik novic Energetike.NET boste redno obveščeni tudi o aktualnih energetskih dogodkih v Sloveniji in regiji JV Evrope.

Vaš e-mail

SLO SEE & En.Trading news
Podatke bomo uporabili za vodenje baze prejemnikov in interne marketinške raziskave ter jih ne bomo posredovali tretjim osebam. S prijavo na novice ste seznanjeni in se strinjate z našimi Pogoji zasebnosti .
×

PRIJAVA NA EN.NOVICE


Prejemajte En.novice – energetske novice, intervjuje in komentarje, ki vas bodo v vašem e-predalu počakale vsak torek in četrtek, ob sredah pa lahko prejemate tudi strokovne novice o trgovanju z energijo v angleščini. Kot prejemnik novic Energetike.NET boE-poštni naslov


Podatke bomo uporabili za vodenje baze prejemnikov in interne marketinške raziskave ter jih ne bomo posredovali tretjim osebam.
S prijavo na novice ste seznanjeni in se strinjate z našimi splošnih pogojih.
×