Nastavitve piškotkov
×

En.ekonomika & Vizija: energetski video intervjuji in razprave / En.economics & Vision: Energy video interviews and debates

Datum: 19. februar 2013

En.grids 013: Pametna omrežja


Več o letošnjem dogodku si lahko pogledate tukaj.

Več o dogodkih Energetike.NET si lahko preberete tukaj.

Pripravo video prispevka sofinancira Energija plus d.o.o. s sredstvi iz svoejga programa zagotavljanja prihrankov energije končnim odjemalcem.

energija plus logotip

En.grids 013: Pametna omrežja youtube


Prijava na EN.NOVICE

Prejemajte En.novice – energetske novice, intervjuje in komentarje, ki vas bodo v vašem e-predalu počakale vsak torek in četrtek, ob sredah pa lahko prejemate tudi strokovne novice o trgovanju z energijo v angleščini. Kot prejemnik novic Energetike.NET boste redno obveščeni tudi o aktualnih energetskih dogodkih v Sloveniji in regiji JV Evrope.

Vaš e-mail

SLO SEE & En.Trading news
Podatke bomo uporabili za vodenje baze prejemnikov in interne marketinške raziskave ter jih ne bomo posredovali tretjim osebam. S prijavo na novice ste seznanjeni in se strinjate z našimi Pogoji zasebnosti .
×

PRIJAVA NA EN.NOVICE


Prejemajte En.novice – energetske novice, intervjuje in komentarje, ki vas bodo v vašem e-predalu počakale vsak torek in četrtek, ob sredah pa lahko prejemate tudi strokovne novice o trgovanju z energijo v angleščini. Kot prejemnik novic Energetike.NET boE-poštni naslov


Podatke bomo uporabili za vodenje baze prejemnikov in interne marketinške raziskave ter jih ne bomo posredovali tretjim osebam.
S prijavo na novice ste seznanjeni in se strinjate z našimi splošnih pogojih.
×