Nastavitve piškotkov
×

En.ekonomika & Vizija: energetski videointervjuji in razprave / En.economics & Vision: Energy video interviews and debates

Datum: 25. januar 2021  |  Avtor: Alenka Lena Klopčič

Dr. Yanis Varoufakis: This Pandemic Will Leave Behind Permanent Winners and Losers; in English


“I would like to imagine a world in which democracy is not something that we just like to talk about but also something that we practice within our economic sphere,” said Dr. Yanis Varoufakis, a world-renowned economist and bestselling author, who in 2015 also spent a few (economically and politically very hot) months as Greece's Minister of Finance, in his second video interview for Energetika.NET. This time we also touched upon his latest book on a possible alternative reality titled ‘Another Now’.

Dr. Yanis Varoufakis: This Pandemic Will Leave Behind Permanent Winners and Losers; in English youtube


Prijava na EN.NOVICE

Prejemajte En.novice – energetske novice, intervjuje in komentarje, ki vas bodo v vašem e-predalu počakale vsak torek in četrtek, ob sredah pa lahko prejemate tudi strokovne novice o trgovanju z energijo v angleščini. Kot prejemnik novic Energetike.NET boste redno obveščeni tudi o aktualnih energetskih dogodkih v Sloveniji in regiji JV Evrope.

Vaš e-mail

SLO SEE & En.Trading news
Podatke bomo uporabili za vodenje baze prejemnikov in interne marketinške raziskave ter jih ne bomo posredovali tretjim osebam. S prijavo na novice ste seznanjeni in se strinjate z našimi Pogoji zasebnosti .
×

PRIJAVA NA EN.NOVICE


Prejemajte En.novice – energetske novice, intervjuje in komentarje, ki vas bodo v vašem e-predalu počakale vsak torek in četrtek, ob sredah pa lahko prejemate tudi strokovne novice o trgovanju z energijo v angleščini. Kot prejemnik novic Energetike.NET boE-poštni naslov


Podatke bomo uporabili za vodenje baze prejemnikov in interne marketinške raziskave ter jih ne bomo posredovali tretjim osebam.
S prijavo na novice ste seznanjeni in se strinjate z našimi splošnih pogojih.
×