Nastavitve piškotkov
×

En.ekonomika & Vizija: energetski videointervjuji in razprave / En.economics & Vision: Energy video interviews and debates

Datum: 21. april 2021  |  Avtor: Alenka Lena Klopčič

Dr. Ivan Šmon: Z epidemijo se je spremenil tudi energetski monitor


Tako kot je epidemija COVID-19 spremenila naša vsakdanja življenja, tako je spremenila tudi WEC-ov monitor energetskih izzivov, ki je med drugim pokazal, da so na ravni Evrope mehanizmi podpor ocenjeni kot prednostna naloga, v Sloveniji pa kot kritična negotovost - enako kot jedrska in obnovljivi viri energije. Temu smo posvetili tako tokratni videointervju z dr. Ivanom Šmonom, predsednikom sekcije Slovenskega nacionalnega komiteja WEC in prvim možem Elektra Gorenjska. Vabljeni k ogledu!

Dr. Ivan Šmon: Z epidemijo se je spremenil tudi energetski monitor youtube


Prijava na EN.NOVICE

Prejemajte En.novice – energetske novice, intervjuje in komentarje, ki vas bodo v vašem e-predalu počakale vsak torek in četrtek, ob sredah pa lahko prejemate tudi strokovne novice o trgovanju z energijo v angleščini. Kot prejemnik novic Energetike.NET boste redno obveščeni tudi o aktualnih energetskih dogodkih v Sloveniji in regiji JV Evrope.

Vaš e-mail

SLO SEE & En.Trading news
Podatke bomo uporabili za vodenje baze prejemnikov in interne marketinške raziskave ter jih ne bomo posredovali tretjim osebam. S prijavo na novice ste seznanjeni in se strinjate z našimi Pogoji zasebnosti .
×

PRIJAVA NA EN.NOVICE


Prejemajte En.novice – energetske novice, intervjuje in komentarje, ki vas bodo v vašem e-predalu počakale vsak torek in četrtek, ob sredah pa lahko prejemate tudi strokovne novice o trgovanju z energijo v angleščini. Kot prejemnik novic Energetike.NET boE-poštni naslov


Podatke bomo uporabili za vodenje baze prejemnikov in interne marketinške raziskave ter jih ne bomo posredovali tretjim osebam.
S prijavo na novice ste seznanjeni in se strinjate z našimi splošnih pogojih.
×