Nastavitve piškotkov
×

En.ekonomika & Vizija: energetski videointervjuji in razprave / En.economics & Vision: Energy video interviews and debates

Datum: 15. april 2021  |  Avtor: Alenka Lena Klopčič

Dag Kralj, BISOL Group: Že sedanjost je sončna!


»Impresivna rast evropskega solarnega trga kaže na odpornost in moč solarne energije ob pandemiji COVID-19, ki odpira pomembne možnosti za evropske fotovoltaične proizvajalce in nameščanje solarnih tehnologij kot strateških za gospodarstvo Evropske unije. Evropska podjetja in raziskovalni centri so že pokazali svojo globalno inovativno prednost in razvili svetovno visoko učinkovite tehnologije sončnih celic in modulov ter solarne aplikacije za prihodnjo integracijo v stavbah, na kmetijskih zemljiščih in tudi vodnih območjih,« lahko preberemo na spletni strani evropske solarne iniciative, združenje SolarPower Europe pa je z namenom nadaljnjega spodbujanja rasti in razvoja panoge ustanovilo tudi solarni pospeševalnik (Solar Manufacturing Accelerator). V času, ko rast solarnega sektorja vse več prispeva k novi industrijski revoluciji, smo se pogovarjali z Dagom Kraljem, članom uprave BISOL Group, domačim 'sončnim podjetjem', na katerega smo v Sloveniji lahko upravičeno ponosni. Zakaj, lahko med drugim slišite v svežem videointervjuju!

Dag Kralj, BISOL Group: Že sedanjost je sončna! youtube


Prijava na EN.NOVICE

Prejemajte En.novice – energetske novice, intervjuje in komentarje, ki vas bodo v vašem e-predalu počakale vsak torek in četrtek, ob sredah pa lahko prejemate tudi strokovne novice o trgovanju z energijo v angleščini. Kot prejemnik novic Energetike.NET boste redno obveščeni tudi o aktualnih energetskih dogodkih v Sloveniji in regiji JV Evrope.

Vaš e-mail

SLO SEE & En.Trading news
Podatke bomo uporabili za vodenje baze prejemnikov in interne marketinške raziskave ter jih ne bomo posredovali tretjim osebam. S prijavo na novice ste seznanjeni in se strinjate z našimi Pogoji zasebnosti .
×

PRIJAVA NA EN.NOVICE


Prejemajte En.novice – energetske novice, intervjuje in komentarje, ki vas bodo v vašem e-predalu počakale vsak torek in četrtek, ob sredah pa lahko prejemate tudi strokovne novice o trgovanju z energijo v angleščini. Kot prejemnik novic Energetike.NET boE-poštni naslov


Podatke bomo uporabili za vodenje baze prejemnikov in interne marketinške raziskave ter jih ne bomo posredovali tretjim osebam.
S prijavo na novice ste seznanjeni in se strinjate z našimi splošnih pogojih.
×