Nastavitve piškotkov
×

En.ekonomika & Vizija: energetski videointervjuji in razprave / En.economics & Vision: Energy video interviews and debates

Datum: 12. maj 2021  |  Avtor: Alenka Lena Klopčič

Bogdan Kronovšek, Kronoterm: Toplotne črpalke so definitivno pripravljene za pametna omrežja


Toplotne črpalke so pripravljene na pametna omrežja; še več – lahko so učinkovito orodje operaterjev in distributerjev omrežij za upravljanje s prožnostjo, je v videointervjuju za Energetiko.NET med drugim povedal direktor podjetja Kronoterm Bogdan Kronovšek.

Bogdan Kronovšek, Kronoterm: Toplotne črpalke so definitivno pripravljene za pametna omrežja youtube


Prijava na EN.NOVICE

Prejemajte En.novice – energetske novice, intervjuje in komentarje, ki vas bodo v vašem e-predalu počakale vsak torek in četrtek, ob sredah pa lahko prejemate tudi strokovne novice o trgovanju z energijo v angleščini. Kot prejemnik novic Energetike.NET boste redno obveščeni tudi o aktualnih energetskih dogodkih v Sloveniji in regiji JV Evrope.

Vaš e-mail

SLO SEE & En.Trading news
Podatke bomo uporabili za vodenje baze prejemnikov in interne marketinške raziskave ter jih ne bomo posredovali tretjim osebam. S prijavo na novice ste seznanjeni in se strinjate z našimi Pogoji zasebnosti .
×

PRIJAVA NA EN.NOVICE


Prejemajte En.novice – energetske novice, intervjuje in komentarje, ki vas bodo v vašem e-predalu počakale vsak torek in četrtek, ob sredah pa lahko prejemate tudi strokovne novice o trgovanju z energijo v angleščini. Kot prejemnik novic Energetike.NET boE-poštni naslov


Podatke bomo uporabili za vodenje baze prejemnikov in interne marketinške raziskave ter jih ne bomo posredovali tretjim osebam.
S prijavo na novice ste seznanjeni in se strinjate z našimi splošnih pogojih.
×