Nastavitve piškotkov
×

En.ekonomika & Vizija: energetski videointervjuji in razprave / En.economics & Vision: Energy video interviews and debates

Datum: 08. oktober 2020

Mag. Andrej Ribič, Elektro Ljubljana: Odjemalci so že aktivni deležniki v sistemu


Po tem ko je mag. Andrej Ribič, predsednik uprave Elektra Ljubljana, sredi septembra prejel nagrado Gospodarske zbornice Slovenije (GZS) za izjemne gospodarske in podjetniške dosežke, pri čemer so pri GZS v obrazložitvi nagrade zapisali, da so se od leta 2010, ko je prevzel vodenje družbe, za preko 300 odstotkov povečali čisti dobiček, dobičkonosnost družbe, donosnost sredstev in donosnost kapitala, in to v času energetske tranzicije, ki ga zelo zaznamuje porast obnovljivih virov energije (OVE), naraščajoča elektromobilnost in vse več toplotnih črpalk v omrežju, ter posledično nujne prilagoditve sistema, smo na Energetiki.NET z njim opravili video intervju, v katerem smo govorili tudi – ali pa predvsem – o tem, kako napredni smo v Sloveniji v snovanju lastne energetske prihodnosti.


Mag. Andrej Ribič, Elektro Ljubljana: Odjemalci so že aktivni deležniki v sistemu youtube


Prijava na EN.NOVICE

Prejemajte En.novice – energetske novice, intervjuje in komentarje, ki vas bodo v vašem e-predalu počakale vsak torek in četrtek, ob sredah pa lahko prejemate tudi strokovne novice o trgovanju z energijo v angleščini. Kot prejemnik novic Energetike.NET boste redno obveščeni tudi o aktualnih energetskih dogodkih v Sloveniji in regiji JV Evrope.

Vaš e-mail

SLO SEE & En.Trading news
Podatke bomo uporabili za vodenje baze prejemnikov in interne marketinške raziskave ter jih ne bomo posredovali tretjim osebam. S prijavo na novice ste seznanjeni in se strinjate z našimi Pogoji zasebnosti .
×

PRIJAVA NA EN.NOVICE


Prejemajte En.novice – energetske novice, intervjuje in komentarje, ki vas bodo v vašem e-predalu počakale vsak torek in četrtek, ob sredah pa lahko prejemate tudi strokovne novice o trgovanju z energijo v angleščini. Kot prejemnik novic Energetike.NET boE-poštni naslov


Podatke bomo uporabili za vodenje baze prejemnikov in interne marketinške raziskave ter jih ne bomo posredovali tretjim osebam.
S prijavo na novice ste seznanjeni in se strinjate z našimi splošnih pogojih.
×