Nastavitve piškotkov
×

En.ekonomika & Vizija: energetske video razprave in intervjuji


gallery
Pot v jutrišnjo energetiko, ko bo zaživela 'nova normalnost' in 'povsem novo gospodarstvo', ki bo še v večji meri oz. z ekstra (korona)pospeškom temeljilo na digitalnem, na Energetiki.NET odstiramo skozi razprave En.ekonomika & Vizija. Ime smo prilagodili glede na rubriko En.vizija, ki smo jo na Energetiki.NET odprli kmalu po razglašeni epidemiji koronavirusa, in pa glede na dosedanje dogodke En.ekonomika & Industrija, ki smo jih vsako leto organizirali v sodelovanju s Slovenskim združenjem za energetsko ekonomiko (SAEE). S tem naše skupno delo živi naprej – prilagojeno novim razmeram in novemu času.

Energetika.NET je kot vodilni medij na področju energetike v Sloveniji in regiji JV Evrope izredna baza energetskih informacij. S skoraj 20-letno tradicijo je pridobila na veljavi tako med energetskimi strokovnjaki kot vodstvenimi kadri, ki za svoje poslovanje potrebujejo natančne, strokovne in ažurne informacije. Podjetje Montel Energetika.NET tudi regionalni zastopnik za Montel - platformo za trgovce z energijo, z norveškim Montelom pa je od leta 2012 tudi lastniško povezana. Montel News je leta 2020, kot odziv na nove izzive, ki jih je prinesla razglašena epidemija koronavirusa, lansiral tudi Montel TV in se s tem podal na pot spletnega predvajanja energetskih vsebin – tudi v video obliki.

Za sodelovanje pri produkciji naših video energetskih vsebin nam pišite na: #EM#757367676a6c6566486c646e7e6a6b7b797a733d7a7062#EM#.

Energetski video intervjuji

Intervju z Medejo Lončar, direktorico slovenskega in hrvaškega Siemensa ter predsednico Združenja Manager / 17. september 2020
Interview with William D. Magwood, IV, Director-General of the OECD Nuclear Energy Agency (NEA); in English / 10 September 2020

Energetske video razprave

Energetske video razprave
Prva video razprava bo objavljena v četrtek, 17. septembra 2020.

EN.ODMEV

En.odmev 015: Strateška energetska konferenca
En.odmev 014: Strateška energetska konferenca
En.odmev 013: Strateška energetska konferenca

EN.TRADING

En.Trading 013 Zagreb

EN.GRIDS

En.grids 014: Pametna omrežja
En.grids 013: Pametna omrežja

EN.OBČINA

En.občina 013: Pot do pametnih lokalnih skupnosti

EN.FORUM

En.forum: Od premogovništva do pametnih omrežij

Center energetskih rešitev

Pogovorna oddaja: O energetski prihodnosti z Mitjo Petkovškom in gosti Center energetskih rešitev, Ljubljana (5. september 2013)
Pogovorna oddaja: Kako in katere energetske rešitve financirati Center energetskih rešitev, Ljubljana (18. junij 2013)
Pogovorna oddaja: Energetsko učinkovite lokalne skupnosti Center energetskih rešitev, Ljubljana (6. junij 2013)
Pogovorna oddaja: Energetsko učinkovito javno naročanje Center energetskih rešitev, Ljubljana (6. junij 2013)
Energetska oddaja: Center energetskih rešitev Center energetskih rešitev, Ljubljana (junij 2013)
Pogovorna oddaja: Kako z učinkovitimi energetskimi ukrepi do prihrankov Center energetskih rešitev, Ljubljana (30. maj 2013)
Pogovorna oddaja: Kako do sredstev in s kakšnimi ukrepi do energetske učinkovitosti? Center energetskih rešitev, Ljubljana (8. maj 2013)

Pogovorne En. oddaje

En.debata trgovanju z energijo (3. oddaja, maj 2014)
En.debata o energetskih vlaganjih v Sloveniji (2. oddaja, februar 2014)
En.debata o pametnih omrežjih (1. oddaja, januar 2014)

Kratki En. filmi

Video natečaj "Energetika jutri" - Izzivi energije
Video natečaj "Energetika jutri" - Smeti
Video natečaj "Energetika jutri" - Zelenci 1
Video natečaj "Energetika jutri" - Energetika jutri
Video natečaj "Energetika jutri"- Zmagovalni video

SDDE

Mednarodna konferenca daljinske energetike 2015, 22. - 24. marec 2015
Mednarodna konferenca daljinske energetike, Portorož, 24. marec 2013

Prijava na EN.NOVICE

Prejemajte En.novice – energetske novice, intervjuje in komentarje, ki vas bodo v vašem e-predalu počakale vsak torek in četrtek, ob sredah pa lahko prejemate tudi strokovne novice o trgovanju z energijo v angleščini. Kot prejemnik novic Energetike.NET boste redno obveščeni tudi o aktualnih energetskih dogodkih v Sloveniji in regiji JV Evrope.

Vaš e-mail

SLO SEE & En.Trading news
Podatke bomo uporabili za vodenje baze prejemnikov in interne marketinške raziskave ter jih ne bomo posredovali tretjim osebam. S prijavo na novice ste seznanjeni in se strinjate z našimi Pogoji zasebnosti .
×

PRIJAVA NA EN.NOVICE


Prejemajte En.novice – energetske novice, intervjuje in komentarje, ki vas bodo v vašem e-predalu počakale vsak torek in četrtek, ob sredah pa lahko prejemate tudi strokovne novice o trgovanju z energijo v angleščini. Kot prejemnik novic Energetike.NET boE-poštni naslov


Podatke bomo uporabili za vodenje baze prejemnikov in interne marketinške raziskave ter jih ne bomo posredovali tretjim osebam.
S prijavo na novice ste seznanjeni in se strinjate z našimi splošnih pogojih.
×