Nastavitve piškotkov

Delavnica 'Zaženi svoj (energetski) start-up!'

Srečna hiša, Lukovica, 23. februar 2018
 • naslovnica START UP
 • Sponzorji in partnerji

    WorldChicago
    InnoEnergy Logo HR Colour V
   
    Consensus lezeci SLO
    EN LITE logo
  abc pospesevalnik
  Medijski sponzor
     student si red
 •  Naredi VELIK korak v svet energetike in energetskih podjetij - z lastnim zagonskim podjetjem!

  V energetiki je mesto tudi za mlade - tako naravoslovce kot družboslovce: elektrotehnike, biotehnike, zgodovinarje, sociologe, psihologe, politike, komunikologe, ekonomiste ... Pri iskanju idej in reševanju energetskih izzivov, s katerimi se soočajo velike energetske družbe, so včasih bolj kot znanje pomembne pripravljenost za učenje, kreativnost, samoiniciativnost, vztrajnost, odprtost, motiviranost in seveda energičnost.

  Če se prepoznaš v teh lastnostih, je brezplačna delavnica 'Zaženi svoj (energetski) start-up!', ki ga ob podpori organizacije WorldChicago pripravlja Montel Energetika.NET, prava izbira zate.

  Pošlji nam svoj CV in motivacijsko pismo na #EM#757367676a6c6566486c646e7e6a6b7b797a733d7a7062#EM# in nas prepričaj, da si primeren kandidat/-ka za brezplačno delavnico, ki bo 23. februarja 2018 v prostorih Srečne hiše v Lukovici pri Domžalah.

  Tvojo prijavo pričakujemo najkasneje do ponedeljka, 19. februarja 2018, do polnoči. O izboru boste prijavljeni obveščeni do torka, 20. februarja 2018.


  Montel Energetika.NET je vodilna medijsko-založniška hiša in izstopajoči organizator dogodkov na področju energetike v Sloveniji in jugovzhodni Evropi, ki se ponaša s široko partnersko mrežo v celotni regiji in širše ter s poglobljenimi znanji na področju novinarstva in projektnega delovanja medija v energetiki. Večinski lastnik podjetja Montel Energetika.NET je norveški Montel (www.montel.no), s katerim tudi partnersko sodelujemo.


  Kontakt: #EM#6a60716d652b6d686e66664b69636b7d7774667a7f7438797d6d#EM#; Jasna Kofol (051 217 631)
 • Kdaj: 23. februar 2018
  Kje: Srečna hiša, Lukovica pri Domžalah


  Petek, 23. februar, 13.00 - 19.00
  * Uporabna znanja za vsakega novega (energetskega) podjetnika
  • Alenka Lena Klopčič, direktorica Montela Energetike.NET
  • Urška Jež, direktorica ABC pospeševalnika
  • Dejan Lešnik, DS Meritve (uspešen energetski start-up)
  • potencialni (energetski) investitor

  * Vaša uporabna znanja - skupinsko delo, povezovanje in 'energetsko pitchanje'


 • Marketinško-medijska poletna šola Energetike.NET
  Delavnica 'Zaženi svoj (energetski) start-up!'
  Marketinško-medijska poletna šola Energije plus in Energetike.NET
 Vsi dogodki Energetike.NET po tematikah        Pretekli dogodki        Napovednik dogodkov
 • Energetika.NET
 • Energetika.NET
 • Pet 0°C

 • Sob 3°C

 • Ned 7°C

 • Pon 9°C

Prijava na EN.NOVICE

Prejemajte En.novice – energetske novice, intervjuje in komentarje, ki vas bodo v vašem e-predalu počakale vsak torek in četrtek, ob sredah pa lahko prejemate tudi strokovne novice o trgovanju z energijo v angleščini. Kot prejemnik novic Energetike.NET boste redno obveščeni tudi o aktualnih energetskih dogodkih v Sloveniji in regiji JV Evrope.

Vaš e-mail

SLO SEE & En.Trading news
Podatke bomo uporabili za vodenje baze prejemnikov in interne marketinške raziskave ter jih ne bomo posredovali tretjim osebam. S prijavo na novice ste seznanjeni in se strinjate z našimi Pogoji zasebnosti .
×

PRIJAVA NA EN.NOVICE


Prejemajte En.novice – energetske novice, intervjuje in komentarje, ki vas bodo v vašem e-predalu počakale vsak torek in četrtek, ob sredah pa lahko prejemate tudi strokovne novice o trgovanju z energijo v angleščini. Kot prejemnik novic Energetike.NET boE-poštni naslov


Podatke bomo uporabili za vodenje baze prejemnikov in interne marketinške raziskave ter jih ne bomo posredovali tretjim osebam.
S prijavo na novice ste seznanjeni in se strinjate z našimi splošnih pogojih.
×