Nastavitve piškotkov

Dogodki Energetike.NET


gallery gallery gallery gallery gallery gallery gallery gallery gallery gallery gallery gallery

Dogodki Energetike.NET v letu 2020


Spodaj preverite dogodke, ki jih v letu 2020 pripravlja medijska hiša Montel Energetika.NET. Za več informacij o posameznih dogodkih se obrnite na Alenko Leno Klopčič: alenka-lena.klopcic@energetika.net & 031 673 236.

5. marec 2020, Hotel Intercontinental, Ljubljana
Tradicionalna strateška energetska konferenca, ki letos nosi podnaslov 'Prožnost v novi energetski krajini'

7. maj, Budimpešta
Dogodek norveškega Montela in Energetike.NET in za udeležence trga z energijo. Strokovnjaki predstavljajo najnovejše energetske trende v jugovzhodni Evropi, s posebnim poudarkom na širšo sliko dogajanja. Dogodek poteka v angleščini.

25. maj, Kristalna palača, Ljubljana
Montel Energetika.NET in strokovnjakinja za ogljično nevtralnost Nina Bračko Colja pripravljata seminar, na katerem bodo udeleženci izvedeli o čem govorimo, ko govorimo o ogljični nevtralnosti in skozi primere dobre prakse spoznali korake do ogljične nevtralnosti v (lastnih) organizacijah.

4. junij, Kristalna palača, Ljubljana
Konferenca, ki jo Energetika.NET organizira v sodelovanju s Tehnološko platformo za pametna omrežja. Razprave z odločevalci, predstavitve domačih in tujih strokovnjakov o najnovejših rešitvah na področju razvoja pametnih omrežij.

17. september, Kristalna palača, Ljubljana
Interaktivna omizja z akterji na trgu in ministrskimi odločevalci. Vpogled v energetski sektor: pogled akterjev iz energetike. Vpogled v industrijski sektor na presečišču z energijo: pogled akterjev iz industrije.

15. oktober, Kristalna palača, Ljubljana
Dogodek norveškega Montela in Energetike.NET in za udeležence trga z energijo. Strokovnjaki predstavljajo najnovejše energetske trende v jugovzhodni Evropi, s posebnim poudarkom na širšo sliko dogajanja. Dogodek poteka v angleščini.

Jesen 2020, Celjski sejem Energetika
Na Celjskem sejmu Energetika bo Energetika.NET vodila brezplačni dogodek, na katerem skozi izčrpna in raznolika predavanja ter interaktivno razpravo slišali se o trajnostni in varni oskrbi vseh odjemalcev z električno energijo.

Jesen 2020, Ljubljana
ABC Accelerator in Energetika.NET pripravljata nacionalno tekmovanje za energetske start-upe PowerUp!, še pred tem pa bomo skozi zanimiva predavanja in interaktivno razpravo slišali o tem, kako bo Slovenija dosegla podnebno-energetske cilje in kakšno zaledje bo zagotovila obnovljivim virom energije.

Aktualni dogodki in arhiv minulih dogodkov Energetika.NET po tematikah


This content can also be found in english version.

En.odmev

En.trading

En.economics & industry

En.grids

En.management

En.občina

En.dogodki za mlade

En.forum

En.regional

Strateška energetska konferenca za JV Evropo

TEHNOMA poslovno omizje

Promet

Trgovanje z emisijami

Okoljska komunikacija in marketing

SDDE

CeoCor 2016

Srečanje občin


  • Energetika.NET
  • Energetika.NET
  • Tor 7°C

  • Sre 8°C

  • Čet 10°C

  • Pet 15°CVsi dogodki

Prijava na EN.NOVICE

Prejemajte En.novice – energetske novice, intervjuje in komentarje, ki vas bodo v vašem e-predalu počakale vsak torek in četrtek, ob sredah pa lahko prejemate tudi strokovne novice o trgovanju z energijo v angleščini. Kot prejemnik novic Energetike.NET boste redno obveščeni tudi o aktualnih energetskih dogodkih v Sloveniji in regiji JV Evrope.

Vaš e-mail

SLO SEE & En.Trading news
Podatke bomo uporabili za vodenje baze prejemnikov in interne marketinške raziskave ter jih ne bomo posredovali tretjim osebam. S prijavo na novice ste seznanjeni in se strinjate z našimi Pogoji zasebnosti .
×

PRIJAVA NA EN.NOVICE


Prejemajte En.novice – energetske novice, intervjuje in komentarje, ki vas bodo v vašem e-predalu počakale vsak torek in četrtek, ob sredah pa lahko prejemate tudi strokovne novice o trgovanju z energijo v angleščini. Kot prejemnik novic Energetike.NET boE-poštni naslov


Podatke bomo uporabili za vodenje baze prejemnikov in interne marketinške raziskave ter jih ne bomo posredovali tretjim osebam.
S prijavo na novice ste seznanjeni in se strinjate z našimi splošnih pogojih.
×