Nastavitve piškotkov

Dogodki Energetike.NET


gallery gallery gallery gallery gallery gallery gallery gallery gallery gallery gallery gallery

Dogodki Energetike.NET v letu 2021


Spodaj preverite dogodke, ki jih v letu 2021 pripravlja medijska hiša Montel Energetika.NET. Za več informacij o posameznih dogodkih se obrnite na Alenko Leno Klopčič: urednica@energetika.net & 041 646 376.

4. marec 2021, 11.00-12.30, spletna izvedba
Tradicionalen strateški energetski dogodek, ki nosi letos podnaslov 'Kako se (slovenska) energetika pripravlja na ogljično nevtralno prihodnost'. Za podrobnosti kliknite na naslov dogodka.

Dogodek bo v dopoldanskem času postregel s svežimi informacijami glede načrta za razogljičenje premogovno intenzivne SAŠA regije, v popoldanskem delu pa s priložnostmi, ki jih prinaša razogljičenje z energetsko samozadostnostjo stavb. Za podrobnosti kliknite na naslov dogodka.

Dogodek bo postregel z aktualnimi sporočili in interaktivno razpravo o novi energetski mešanici, sklenili pa ga bomo z vabljenim predavanjem o primeru dobre prakse tujega energetskega prehoda. Za podrobnosti kliknite na naslov dogodka.

Četrtek, 3. junij 2021, spletna izvedba
Izbor in dogodek En.občina 021 pripravlja Energetika.NET v sodelovanju z lokalnimi energetskimi agencijami. Na dogodku, kjer bomo razglasili zmagovalne med energetsko najbolj prodornimi slovenskimi občinami, pa bomo razpravljali o prihodnosti pametnih mest in energetskih skupnosti.

En.ekonomika & Vizija 021
16. september 2021, spletna izvedba
Poslovni dogodek En.ekonomika & Vizija 021 pripravlja Energetika.NET v sodelovanju s Slovenskim združenjem za energetsko ekonomiko (SAEE). Podrobnosti sledijo.


Aktualni dogodki in arhiv minulih dogodkov Energetika.NET po tematikah


This content can also be found in english version.

En.odmev

En.trading

En.economics & industry

En.grids

En.management

En.občina

En.dogodki za mlade

En.forum

En.regional

Strateška energetska konferenca za JV Evropo

TEHNOMA poslovno omizje

Promet

Trgovanje z emisijami

Okoljska komunikacija in marketing

SDDE

CeoCor 2016

Srečanje občin


  • Energetika.NET
  • Energetika.NET
  • Pet 30°C

  • Sob 28°C

  • Ned 24°C

  • Pon 23°CVsi dogodki

Prijava na EN.NOVICE

Prejemajte En.novice – energetske novice, intervjuje in komentarje, ki vas bodo v vašem e-predalu počakale vsak torek in četrtek, ob sredah pa lahko prejemate tudi strokovne novice o trgovanju z energijo v angleščini. Kot prejemnik novic Energetike.NET boste redno obveščeni tudi o aktualnih energetskih dogodkih v Sloveniji in regiji JV Evrope.

Vaš e-mail

SLO SEE & En.Trading news
Podatke bomo uporabili za vodenje baze prejemnikov in interne marketinške raziskave ter jih ne bomo posredovali tretjim osebam. S prijavo na novice ste seznanjeni in se strinjate z našimi Pogoji zasebnosti .
×

PRIJAVA NA EN.NOVICE


Prejemajte En.novice – energetske novice, intervjuje in komentarje, ki vas bodo v vašem e-predalu počakale vsak torek in četrtek, ob sredah pa lahko prejemate tudi strokovne novice o trgovanju z energijo v angleščini. Kot prejemnik novic Energetike.NET boE-poštni naslov


Podatke bomo uporabili za vodenje baze prejemnikov in interne marketinške raziskave ter jih ne bomo posredovali tretjim osebam.
S prijavo na novice ste seznanjeni in se strinjate z našimi splošnih pogojih.
×