Dogodki Energetike.NET

Spodaj si oglejte po tematikah razdeljene dogodke, katerih organizator je podjetje Montel Energetika.NET. Na strani posameznega (prihajajočega) dogodka se lahko prijavite na obveščanje o tem dogodku ali vseh dogodkih Energetike.NET. Več informacij o dogodkih lahko dobite pri Alenki Leni Klopčič na #EM#616d676d6f642b6b6d676b256761617f73787153717b73657f7c6e72777c30714555#EM# ali 031 673 236.

En.odmev

En.trading

En.economics & industry

En.grids

En.management

En.občina

En.dogodki za mlade

En.forum

En.regional

Strateška energetska konferenca za JV Evropo

TEHNOMA poslovno omizje

Promet

Trgovanje z emisijami

Okoljska komunikacija in marketing

SDDE

CeoCor 2016

Srečanje občin


  • Energetika.NET
  • Energetika.NET
  • Sre 8°C

  • Čet 9°C

  • Pet 10°C

  • Sob 10°CVsi dogodki

Prijava na EN.NOVICE

Prejemajte En.novice – energetske novice, intervjuje in komentarje, ki vas bodo v vašem e-predalu počakale vsak torek in četrtek, ob sredah pa lahko prejemate tudi strokovne novice o trgovanju z energijo v angleščini. Kot prejemnik novic Energetike.NET boste redno obveščeni tudi o aktualnih energetskih dogodkih v Sloveniji in regiji JV Evrope.

Vaš e-mail

SLO SEE & En.Trading news
Podatke bomo uporabili za vodenje baze prejemnikov in interne marketinške raziskave ter jih ne bomo posredovali tretjim osebam. S prijavo na novice ste seznanjeni in se strinjate z našimi Pogoji zasebnosti .
×

PRIJAVA NA EN.NOVICE


Prejemajte En.novice – energetske novice, intervjuje in komentarje, ki vas bodo v vašem e-predalu počakale vsak torek in četrtek, ob sredah pa lahko prejemate tudi strokovne novice o trgovanju z energijo v angleščini. Kot prejemnik novic Energetike.NET boE-poštni naslov


Podatke bomo uporabili za vodenje baze prejemnikov in interne marketinške raziskave ter jih ne bomo posredovali tretjim osebam.
S prijavo na novice ste seznanjeni in se strinjate z našimi splošnih pogojih.
×